Empreses Participants Girona

 

AXXON

Axxon és una empresa especialitzada en la selecció i desenvolupament de persones en les organitzacions.
 

LLAGURT

Llagurt és el nom d’una original i innovadora proposta emmarcada en el servei de la restauració, especialitzada en l’elaboració i la venda de llagurts gelats artesans i llagurt natural. Eslògan de l'empresa: El plaer saludable.
 

GM FOOD

General Markets Food Iberica és, en l’actualitat, el grup líder de la distribució majorista en alimentació d’Espanya.   Oferta de Feina: Mosso/a de Reposició.  
 

RESTAURANT CAN GENERAL

Restaurant familiar de cuina casolana i de mercat. Ofertes Laborals: Cambrer/a Ajudant/a de cuina    
 

RARSA

Empresa instal•ladora de gas i calefacció. Realitzem tot tipus d'instal•lacions, projectes, muntatges i manteniments; i ens avala una plantilla molt consolidada que ens aporta valor vers la nostra competència.
 

Minerals Girona

Mineralia es dedica a l'extracció i micronització de minerals per a la indústria. És el primer productor de sulfat de bari natural de l'Estat, ocupant també les primeres posicions europees.
 

Bauhaus Girona

BAUHAUS està present a 18 països d'Europa i dóna feina a més de 16.000 persones, 1.200 de les quals estan a Espanya. Actualment forma part d'un pla d'expansió i està ampliant el nombre de centres del país, destacant el seu compromís amb el mercat espanyol.
 

Grup Fundació Ramon Noguera

El Grup Fundació Ramon Noguera és una organització d’iniciativa social sense ànim de lucre que té com a finalitat la creació i gestió de serveis adreçats a persones adultes amb discapacitat intel·lectual de la comarca del Gironès, amb la missió de garantir els seus drets i millorar la seva qualitat de vida, i per contribuir a una societat més solidària i inclusiva.