Programa

El dimecres 13 de novembre de 2019 tindrà lloc la Fira d’ocupació TreballemGi organitzada per la Cambra de Comerç de Girona conjuntament amb l’Ajuntament de Girona, els Serveis Territorials a Girona del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, el Servei d’Ocupació de Catalunya, la Diputació de Girona i del Consell Comarcal del Gironès.

Aquesta iniciativa s’adreça al col·lectiu de joves de 16 a 29 anys i vol contribuir a facilitar la recerca de feina i la inserció laboral a col·lectius amb més dificultats, a nivell comarcal.

La Fira d’ocupació TreballemGi és un espai d’intermediació d’ofertes de treball on les empreses podran dur a terme entrevistes de selecció amb els candidats/es, segons el perfil sol·licitat prèviament.

Dia 1
13 nov 2019

Recepció dels assistents

Recepció i inscripció dels assistents a la fira d’ocupació juvenil i a les diferents activitats que s’hi desenvoluparan.
Equip Tècnic TreballemGi de Girona

Inauguració de la Fira TreballemGi

Parlaments a càrrec de: Jaume Fàbrega, President de la Cambra de Comerç de Girona; Marta Madrenas, Alcaldessa de l'Ajuntament de Girona; Martí Fonalleras, director Terrirorial d'Ensenyament; Marta Casacuberta, Directora dels Serveis Territorials de Treball, Afer Socials i Famílies a Girona; Miquel Noguer President de la Diputació de Girona i Joaquim Roca, President Consell Comarcal del Gironès.
Jaume Fàbrega
Marta Madrenas
Martí Fonalleras
Marta Casacuberta
Miquel Noguer
Joaquim Roca

Ajudes a la Contractació

Ajuts destinats a fomentar la creació de llocs de treball mitjançant ajuts a les empreses per a la contractació de joves beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
Equip Tècnic TreballemGi de Girona

Inscripcions a Garantia Juvenil

L’equip tècnic de TreballemGi et pot donar d’alta a Garantia Juvenil.
Equip Tècnic TreballemGi de Girona

Zona empreses

Els joves assistents a la Fira podran presentar el seu CV a les diferents empreses, consultar els llocs de treball oferts i presentar-se com a candidat a ocupar algun dels llocs de treball.
Equip Tècnic TreballemGi de Girona

Taller: Coneix el món del manteniment de vehicles

Les sessions es realitzaran a les 9:30 – 10:30 – 11:30 – 12:30 hores i, es donaran les explicacions per a poder fer un manteniment de bicicletes i motocicletes: Centrar rodes, ajustar frens, etc. D’altra banda també es podrà aprendre sobre el manteniment de sensors de cotxe i oscil·loscopi i es tocarà també aspectes de la carrosseria dels vehicles com: Polir fars, reparació de plàstics, vinils, etc.
Ilias Ayaou
Gerard Sabater

Taller: Imatge Personal

Dins el taller d’imatge personal hi haurà: Assessoria en el pentinat: Ondulació de cabell amb planxes i/o tenalles. Esmalt d’ungles: nocions bàsiques d’esmalt d’ungles. Maquillatge: nocions bàsiques de maquillatges. Perfumeria: com es fa un perfum i realització d’un perfum.
Judit Garriga
Txell Bach
Marian Matamala
Elisabet Rupià

Taller: Automatismes de la insdústria 4.0

Mostra de 4 factors que intervenen a la indústria 4.0 del futur, que ja es poden aplicar; visió artificial, com veuen les màquines que treballen per nosaltres? Automatització, qui regula i controla les màquines que treballen per nosaltres? ho fan soles?; Peces noves, com funciona una impressora en 3D? Peces per l’espai exterior; Robots industrials, com funciona un robot industrial? Poden treballar amb nosaltres.
Isaí Garcia

Taller: Instal·lacions elèctriques i automatitzades

Els participants rebran una petita explicació del taller podran veure i manipular una petita instal·lació elèctrica interior tradicional, una instal·lació domòtica i un petit automatisme industrial.
Jordi Viñas
Josep Serrallonga

Taller/ demostració: Hostaleria d’alta gama. La passió pel servei

  L’escola d’Hostaleria i Turisme de Girona  compta amb 54 anys d’experiència en formació d’hoteleria i turisme , especialitzats en tots els subsectors de l’hoteleria i turisme, i  l’escola és el referent indiscutible per a aquella població que vol esdevenir professional en aquest sector. La formació al nostre centre dóna les aptituds necessàries per treballar en un sector que es basa en les relacions humanes i que requereix unes actituds envers els clients que permeten descobrir un món d’emocions, benestar i  felicitat. En la societat actual, la cultura del lleure, dels viatges, dels mitjans de transport i d’allotjament, de la...
Llegir més
Jaume Costal
Lluís Coll
Estel Turón

Taller: La teva Marca Personal. Com afecten les Xarxes Socials a la cerca de feina

Ponència que et permetrà potenciar la teva marca personal i posicionar-te a la xarxa per afavorir per la recerca de feina 2.0 . Com afecta tot el que pengem a les Xarxes Socials en les possibilitats de trobar o no feina i com els/les responsables de RRHH utilitzen les Xarxes Socials per acabar de decidir el personal escollit per treballar a l’empresa.
Xavier Romo Ros

Sorteig de 2 Smartwatches i tancament de la Fira

Equip Tècnic TreballemGi de Girona