Tallers

Dia 1
13 nov 2019

Taller: Coneix el món del manteniment de vehicles

Les sessions es realitzaran a les 9:30 – 10:30 – 11:30 – 12:30 hores i, es donaran les explicacions per a poder fer un manteniment de bicicletes i motocicletes: Centrar rodes, ajustar frens, etc. D’altra banda també es podrà aprendre sobre el manteniment de sensors de cotxe i oscil·loscopi i es tocarà també aspectes de la carrosseria dels vehicles com: Polir fars, reparació de plàstics, vinils, etc.
Ilias Ayaou
Gerard Sabater

Taller: Imatge Personal

Dins el taller d’imatge personal hi haurà: Assessoria en el pentinat: Ondulació de cabell amb planxes i/o tenalles. Esmalt d’ungles: nocions bàsiques d’esmalt d’ungles. Maquillatge: nocions bàsiques de maquillatges. Perfumeria: com es fa un perfum i realització d’un perfum.
Judit Garriga
Txell Bach
Marian Matamala
Elisabet Rupià

Taller: Automatismes de la insdústria 4.0

Mostra de 4 factors que intervenen a la indústria 4.0 del futur, que ja es poden aplicar; visió artificial, com veuen les màquines que treballen per nosaltres? Automatització, qui regula i controla les màquines que treballen per nosaltres? ho fan soles?; Peces noves, com funciona una impressora en 3D? Peces per l’espai exterior; Robots industrials, com funciona un robot industrial? Poden treballar amb nosaltres.
Isaí Garcia

Taller: Instal·lacions elèctriques i automatitzades

Els participants rebran una petita explicació del taller podran veure i manipular una petita instal·lació elèctrica interior tradicional, una instal·lació domòtica i un petit automatisme industrial.
Jordi Viñas
Josep Serrallonga

Taller/ demostració: Hostaleria d’alta gama. La passió pel servei

  L’escola d’Hostaleria i Turisme de Girona  compta amb 54 anys d’experiència en formació d’hoteleria i turisme , especialitzats en tots els subsectors de l’hoteleria i turisme, i  l’escola és el referent indiscutible per a aquella població que vol esdevenir professional en aquest sector. La formació al nostre centre dóna les aptituds necessàries per treballar en un sector que es basa en les relacions humanes i que requereix unes actituds envers els clients que permeten descobrir un món d’emocions, benestar i  felicitat. En la societat actual, la cultura del lleure, dels viatges, dels mitjans de transport i d’allotjament, de la...
Llegir més
Jaume Costal
Lluís Coll
Estel Turón

Taller: La teva Marca Personal. Com afecten les Xarxes Socials a la cerca de feina

Ponència que et permetrà potenciar la teva marca personal i posicionar-te a la xarxa per afavorir per la recerca de feina 2.0 . Com afecta tot el que pengem a les Xarxes Socials en les possibilitats de trobar o no feina i com els/les responsables de RRHH utilitzen les Xarxes Socials per acabar de decidir el personal escollit per treballar a l’empresa.
Xavier Romo Ros