8
nov.

38 empreses ofereixen feina a TreballemGi Girona el proper dimecres 13 de novembre

L’Auditori de Girona acollirà aquest dimecres 13 de novembre, en horari de 9 a 14 h, la Fira d’Ocupació TreballemGi, dedicada a la inserció laboral dels joves, organitzada per la Cambra de Comerç de Girona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, el Consell Comarcal del Gironès, la Diputació de Girona, el Departament d’Educació i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

L’objectiu de TreballemGi és ajudar a la inserció i orientació dels joves, facilitant-los el contacte amb empreses i entitats que estan interessades en incorporar joves. Els joves que hi assisteixin hi trobaran un espai amb empreses de sectors com els serveis, la indústria, la hostaleria, la logística, l’alimentació o el tercer sector interessades en la contractació de personal.

L’espai permetrà als joves assistents consultar més de 150 ofertes de feina diferents de les empreses que hi participen, i al mateix temps presentar-se com a candidats.

Les 38 empreses participants es poden consultar en aquest enllaç

Taller de vehicles, d’imatge i de xarxes socials

A més d’adreçar-se directament a les empreses, els joves podran participar en tallers de manteniment de vehicles, d’imatge personal, d’automatismes de la indústria 4.0, d’instal·lacions elèctriques i automatitzades, d’hostaleria d’alta gamma, o de marca personal i xarxes socials.

A la Fira també s’hi explicaran quins són els ajuts destinats a fomentar la creació de llocs de treball per a la contractació de joves beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. En cas que durant la fira es lligui un contracte de sis mesos a jornada completa l’empresa es podrà beneficiar d’un ajut de 4.950 euros.

Els joves poden consultar les ofertes laborals, les empreses participants i el programa d’activitats a la web www.treballemgi.cat, on també podran inscriure’s com a participants a la Fira o aspirants a alguna de les ofertes.

Èxit de les fires precedents

TreballemGi compta amb l’èxit de tres edicions precedents celebrades a Blanes, Figueres i la mateixa ciutat de Girona. En el cas de Blanes, que va tenir lloc l’11 d’abril, va comptar amb més de cinc-cents joves participants, que van concertar més de 800 entrevistes laborals amb quaranta-cinc empreses. Figueres, el 28 de març, va comptar amb l’assistència de quatre-cents joves, que van concertar set-centes entrevistes laborals amb quaranta empreses que hi van participar. En el cas de Girona, la fira va tenir lloc el 27 de setembre de l’any passat, i hi van assistir cinc-cents joves i una trentena d’empreses.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.