10
abr.

El proper 15 de maig se celebrarà a Figueres l’onzena edició de la Fira d’ocupació TreballemGi

VÍDEO RESUM DE L’ANTERIOR TREBALLEMGI A FIGUERES

El proper 15 de maig se celebrarà l’onzena edició de la Fira d’ocupació TreballemGi. L’esdeveniment tindrà lloc de manera presencial a l’Auditori dels Caputxins de Figueres de 10h a 14h. Paral·lelament, també se celebrarà en format virtual, de les 9h a les 18h.

Durant l’esdeveniment, els inscrits podran contactar amb les empreses participants, així com apuntar-se a les ofertes de feina i fer entrevistes laborals. La participació a la fira és gratuïta, si bé cal que tothom que hi vulgui participar de manera presencial o virtual s’inscrigui a la web firavirtual.treballemgi.cat.

La fira comptarà amb uns 50 estands empresarials i confia poder igualar les xifres rècord d’ofertes de feina, entrevistes i visitants de les darreres edicions.La darrera edició que es va fer el 15 de novembre a Girona, va comptar amb 75 empreses, 1.033 inscrits, es van fer 3.100 entrevistes i es van oferir 553 ofertes de feina. A l’aplicació que gestiona TreballemGi, on calia inscriure’s per participar-hi, que va tenir 23.000 visites, hi havia 553 ofertes amb perfils laborals molt diverses: ajudants de cuina, mecànics, administratius, venedors o enginyers.

 

Una fira consolidada

TreballemGi arriba a la seva onzena edició a Figueres, convertida en la fira de referència sobre la inserció laboral, tant a nivell nacional com també estatal. I és que són moltes les entitats i administracions que s’han inspirat en el model del TreballemGi pels seus respectius territoris. A nivell de xifres, des de la primera edició que es va celebrar l’any 2018, s’han ofert més de 3.100 ofertes de feina de 325 empreses participants i a les fires s’hi han inscrit més 6.300 persones. Una altra dada rellevant és que en l’acumulat de les edicions passades s’han realitzat més de 15.000 entrevistes, amb una alta ocupació: 6 de cada 10 empreses que han participat en el TreballemGi constaten haver contractat personal gràcies a la fira. Una cita indispensable, doncs, que serveix com a punt de trobada entre empreses i persones en cerca de feina.

La fira va néixer com una fira d’ocupació juvenil, tot i que des de fa un temps es va obrir a totes les edats, davant de l’alta demanda de feina de les persones de més de 30 anys. Aquest canvi ha permès créixer pel que fa a nombre d’assistents i consolidar-se com un dels referents per a la recerca de feina i la inserció laboral.

 

Primer contacte

La fira d’ocupació està destinada a qualsevol persona que busqui feina, tant inscrits a Garantia Juvenil i al públic en general. Pel que fa a les ofertes laborals, s’hi podran trobar oportunitats laborals per a tota mena de perfils. Des del camp de l’administració i la gestió, l’enginyeria, el comerç, l’educació, la mecànica, l’hostaleria, la sanitat o el transport. Les ofertes també inclouen diferents graus de formació i experiència.

La Fira està organitzada per la Cambra de Comerç de Girona i l’Ajuntament de Figueres en el marc del Programa PICE i compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona, el Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, l’Ajuntament de La Jonquera, l’Ajuntament de L’Escala, l’Ajuntament de Llançà, l’Ajuntament de Roses, l’Ajuntament de Vilafant, l’Ajuntament de Villamalla, el Consorci Salines-Bassegoda i Empordà Turisme.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.