Assessor/a comercial -SEUR

Informació de l'oferta de feina

Descripció de l’oferta :

Si t’apassiona l’àrea de vendes i et ve de gust desenvolupar la teva carrera dins el sector transport  ‘t’estem esperant! Els nostres 75 anys d’història ens han permès ser pioners en el transport urgent, el treball dels nostres 8.000 professionals liderar el sector. Donem servei a empreses de totes les mides i sectors, i com a part d’DPDgroup, una de les majors xarxes internacionals de transport urgent, realitzem entregues a tot el món. Coneixes el nostre ADN? A SEUR ens caracteritzem per l’agilitat, el compromís, la responsabilitat i l’honestedat entre altres ¿t’identifiques?

Nivell de l’oferta:

Empleat/a

Estudis mínims:

Titulació mitja o superior. Valorable Postgrau en Direcció Comercial i / o Màrqueting

Coneixements necessaris:

– Tècniques de venda.- B2b- Comercial- Key acoount- Sales- Transport- VendesExperiència mínima: -Experiència d’almenys 1 any en lloc similar dins el sector transporto en sector Serveis.

Requisits imprescindibles:

– Ofimàtica: Nivell usuari avançat d’entorn Google Drive, Excel avançat i molt valorable domini de l’ERP Salesforce.- Coneixements de negociació i tècniques de venda.- Habilitats de comunicació- Idiomes: es valorarà nivell alt d’anglès. B2-C1

– Vehicle propi.

Horari: 

Entre 08,00 i 20,00 h.

Cargando ...