Cuiner/a avançat – Restaurant Casa Marieta

Informació de l'oferta de feina

Descripció:

Assistir a les funcions encomanades pels responsables màxims de cuina durant el servei.
Direcció, disposant d’un marc d’autonomia per desenvolupar les tasques definides: Control de la secció, agenda de necessitats de compres i de treball, planificació de tasques diàries i setmanals, execució de comandes de preparació i servei de passe, coordinació amb altres partides. Aplicació prerequisits i APPCC, PRL i SGMA. Possible participació en tallers de cuina.

Nivell de l’oferta: Empleat

Estudis mínima: FPII amb titulació d’Hoteleria i Turisme (valorable). Altres graus relacionats (valorable)

Coneixements necessaris:

Català (mitjà)
Castellà (mitjà)
Anglès (valorable)

Experiència mínima: Tot i que es valorarà qualsevol tipus d’experiència, estem oberts, entenem oportú persones amb dedicació prèvia en el món de la cuina, món alimentari, obradors…

Requisits imprescindibles:

Capacitat per resoldre situacions, lideratge en la partida, motivació, formació d’equips.
Valorable: Coneixement de costos, rrhh, cuina, APPCC, de qualitat i normes relacionades ISO, do de gents.
Es precisa rigor i serietat per fer un plantejament a mig i llarg termini.
Es recomana vivenda estable propera i/o cotxe propi o similar.

Horari: Jornada Completa. Dos dies de descans setmanal habitualment.
Es poden valorar altres opcions de jornada.

Salari: Segons conveni (negociable)

Cargando ...