Cuiner/a – Fundació Ramon Noguera

Informació de l'oferta de feina

Descripció:

En dependència del responsable de cuina, donarà suport en les activitats relacionades amb la recepció, preparació i elaboració dels menús diaris. Haurà de vetllar per a que la maquinària, instal·lacions i eines del departament de cuina, estiguin sempre en òptimes condicions. Aquesta persona treballarà de dimecres a diumenge els matins en horari intensiu.

ESPECÍFIQUES DEL NIVELL DEL LLOC DE TREBALL

o Executar les activitats definides a la planificació de la cuina.
o Manipular, preparar, conservar i realitzar els aliments segons les fitxes tècniques i les instruccions del cap de la secció de cuina.
o Tenir cura i fer us de les instruccions dels aliments, eines i maquinaries que utilitzi per a cada servei.
o Verificació de productes i serveis.
o Gestionar les expedicions del producte acabat segons les instruccions de qualitat, quantitat i ordre de sortida.
o Aplicar les normes de seguretat i higiene.
o Mantenir l’espai en condicions òptimes de neteja i ordre.
o Fer les guàrdies corresponents marcades per calendari.
o Control de les temperatures i de les mostres dels diferents aliments segons la normativa.
o Gestionar el transport del producte acabat al client final si és necessari.

Nivell de l’oferta: Especialista/ tècnic

Estudis mínims: Es valorarà tenir carnet de conduir, formació en manipulació d’aliments.

Coneixements necessaris: Es valorarà tenir carnet de conduir, formació en manipulació d’aliments.

Experiència mínima: Es valorarà experiència en lloc de treball igual i/o similar.

Requisits imprescindibles: Es valorarà experiència en lloc de treball igual i/o similar.

Horari: A convenir

Salari: Segons conveni

 

Cargando ...