Director/a de restaurant -Hostaljobs

Informació de l'oferta de feina

Població: Girona

Descripció:  Feina estable. Incorporació immediata

Estudis mínims: ESO. CFGM valorable restauració

Coneixements necessaris:

Planificar i organitzar el servei de restaurant i bar.
Organitzar els recursos necessaris per prestar correctament el servei, que dota d’una estructura eficient segons el tipus d’establiment, la categoria i la rendibilitat econòmica que s’espera.
Determinar l’equip de cambrers i els torns de treball.
Gestionar el proveïment i la relació amb els proveïdors.
Donar la benvinguda, acompanyament i presa de la comanda. Atenció telefònica i gestió de les reserves
Definir els processos de protocol que cal seguir abans -preparació de les taules-, durant i després -neteja, preparació dels serveis posteriors- del servei i donar les instruccions necessàries per assegurar l’atenció al client, els nivells de qualitat i els resultats econòmics desitjats.
Assessorar el client en aspectes gastronòmics, així com sobre l’oferta de serveis disponibles prop de l’establiment -comerços, cines, espectacles, etc.
Servir plats i begudes
Domini safata
Controlar el cobrament del servei.
Summellier

Experiència mínima: 2 anys com a responsable restaurant

Requisits imprescindibles: Residir a Girona o rodalies (màx. 5-10 km)

Horari: Partit

Salari: 1800-1900€/mes

Cargando ...