Operari/a de producció – Roberlo

Informació de l'oferta de feina

Població de l’oferta de treball: Riudellots de la Selva, Girona

Descripció de l’oferta: És la persona encarregada de rebre i afegir les matèries primeres seguint l’ordre de fabricació, recollir la mostra del producte i analitzar la qualitat, rascar el dipòsit de fabricació després de la incorporació de matèries sòlides, moure els dipòsits, puntejar els lots de MP, ús del transpalet elèctric i manual, ús del carretó elevador, ús de la maquinària de producció, ús terminal operador, re-buidat de fabricació, netejar la maquinària, entre d’altres.

El perfil correspon a una persona metòdica, que no tingui por a remenar els panells electrònics, que sigui flexible, organitzada, polivalent, polit i que tingui soltura.

Nivell de l’oferta:  Vacant estable (3 mesos ETT + 1 any temporal + indefinit)

Estudis mínims:  Graduat escolar

Coneixements necessaris: Haver treballat en un entorn industrial, preferiblement empresa quimica

Experiència mínima: És necessari aportar una experiència mínima d’1 o 2 anys com a operari de producció industrial, preferiblement en el sector químic

Requisits imprescindibles: Cerquem una persona treballadora, responsable, flexible, amb ganes d’aprendre i amb capacitat per treballar en equip.

Horari: Cal tenir disponibilitat per treballar a 3 torns rotatius de mati (6-14h) tarda (14-22h) i nit (22-6h). L’horari es de dilluns a dissabte, rotatiu setmanal una setmana de mati, una setmana de tarda, una setmana de nit i una setmana de descans

Salari: –

Cargando ...