Personal de neteja – per persones amb discapacitat- Grup Fundació Ramon Noguera

Informació de l'oferta de feina

Descripció:

En dependència del Coordinador de la secció de neteja, es responsabilitzarà de mantenir en perfecte estat i neteja de les zones dels diferents clients assignats, seguint els procediments fixats per l’Organització i vetllant en tot moment per oferir un ambient higiènicament segur i agradable seguint els protocols establerts i d’acord amb la normativa. Preparar el material i les eines de neteja per a iniciar l’activitat i avisar al seu superior jeràrquic en cas que hi detecti incidències; neteja, custòdia i cura del material, eines i utillatges propis del lloc de treball, Omplir les dades corresponents a la seva feina (partes de treball, controls de qualitat, per ex.) que li demani el seu superior.

ESPECÍFIQUES DEL NIVELL DEL LLOC DE TREBALL

+ Executar les activitats definides a la Instrucció de Servei; neteges industrials, desinfecció de cada client, vetllant en tot moment per oferir un ambient higiènicament segur i agradable..
+ Gestionar les petites incidències que puguin sorgir a nivell de material o imprevistos durant l’execució del servei i fent un control final de la qualitat del mateix.
+ Fer signar els albarans diaris als clients.
+ Tenir cura i fer us de les instruccions per a l’ús dels productes, eines i maquinaries que utilitzi per a cada servei.

Nivell de l’oferta: Empleat

Estudis mínims: No es requereix.

Coneixements necessaris: Es valorarà experiència desenvolupant tasques de neteja, i tenir carnet de conduir.

Experiència mínima: Es valorarà experiència desenvolupant tasques de neteja, i tenir carnet de conduir.

Requisits imprescindibles: Es valorarà experiència desenvolupant tasques de neteja, i tenir carnet de conduir.

Horari: A convenir

Salari: Segons conveni

Cargando ...