Empreses Participants Girona

 

Fundació Adecco

La Fundació Adecco és una entitat sense ànim de lucre que vetlla per la integració sociolaboral de les persones en risc d’exclusió, en especial de les persones amb discapacitat.
 

GM FOOD

General Markets Food Iberica és, en l’actualitat, el grup líder de la distribució majorista en alimentació d’Espanya.   Oferta de...
Read More
 

Decathlon

Decathlon és una cadena d'establiments de grans superfícies, dedicada a la venda i distribució de material esportiu.
 

Grup Fundació Ramon Noguera

El Grup Fundació Ramon Noguera és una organització d’iniciativa social sense ànim de lucre que té com a finalitat la creació i gestió de serveis adreçats a persones adultes amb discapacitat intel·lectual de la comarca del Gironès, amb la missió de garantir els seus drets i millorar la seva qualitat de vida, i per contribuir a una societat més solidària i inclusiva.
 

Bauhaus Girona

BAUHAUS està present a 18 països d'Europa i dóna feina a més de 16.000 persones, 1.200 de les quals estan al nostre país. Actualment forma part d'un pla d'expansió i està ampliant el nombre de centres, destacant el seu compromís amb el mercat nacional.
 

Girona Centre Eix Comercial

Girona Centre Eix Comercial, fundada el 28 de febrer de 1998, és l’associació de comerciants interlocutora dels establiments de l’Eix Comercial de Girona. Aglutinem actualment prop de 250 comerços ubicats al llarg del bulevard comercial a cel obert que comprèn des del centre històric de la ciutat fins l’Eixample.
 

Fundació MIFAS

MIFAS és una entitat sense ànim de lucre que representa les persones amb discapacitat física de les comarques gironines i busca solucions a les demandes que planteja el col·lectiu, amb la missió d'aconseguir la plena integració a la societat de les persones afectades per una discapacitat física.
 

ECOSOL

Ecosol, l'empresa deconomia solidària de Càritas Diocesana de Girona, facilita l'inserció laboral de persones que es troben en situació de vulnerabilitat social i laboral des d'una empresa sostenible a nivell econòmic, social i ambiental.
 

Costa Brava Foods

Costa Brava Foods som l’empresa especialista en el sacrifici i desfet de porcí, el primer escaló de la cadena alimentària integral de Grup Cañigueral, i garantim la qualitat en tots els estadis de la producció i en tota la nostra gamma de productes.
 

Roberlo S.A.

Roberlo és una empresa familiar especialitzada en el desenvolupament, fabricació i venda de pintura i altres solucions per al repintat de l'automòbil i per a aplicacions industrials.
 

Nestlé

Nestlé té l’objectiu de millorar la qualitat de vida i contribuir a un futur més saludable. Actualment, està present a 189 països amb més de 2.000 marques i 443 fàbriques
 

EMBUTIDOS MONTER, S.L.U

Elaboració d’embotits curats.
 

Rotimpres

Empresa líder en el sector de les arts gràfiques, amb gran presència en el mercat francès i immersa en un procés de creixement.
 

Heco

Empresa que es dedica a la fabricació de mobiliari metàl·lic per a la indústria.
 

SEUR Geopost S.L.

Transport mercaderia per carretera .
 

Nationale Nederlanden

Multinacional Holandesa dedicada al sector de banca-assegurances, comercialitzant productes de previsió social i hipotecaris amb ING DIRECT
 

Productos Concentrol S.A.

Concentrol és una empresa química formada per tres grans àrees diferenciades: alimentació, desemmotllants i especialitats químiques. A través d'elles donem servei i cobertura a escala mundial a un ampli ventall de clients del sector industrial.
 

Restaurant Casa Marieta

Reconeguda empresa de restauració, amb dilatada experiència en el sector, ubicada al centre de Girona, especialitzada en cuina tradicional, de mercat i suggerències diàries
 

RARSA

Empresa instal•ladora de gas i calefacció. Realitzem tot tipus d'instal•lacions, projectes, muntatges i manteniments; i ens avala una plantilla molt consolidada que ens aporta valor vers la nostra competència.
 

Trace Logistics SA

Operador logístic pertanyent al grup multinacional Fluidra. Compta amb una superfície de 55.000 m2. Capacitat per emmagatzemar més de 30.000 palets i de fer més de 20.000 pickings de caixes diaris. Expedeix un tràiler cada 20 minuts.
 

Gremi de carnissers i xarcuters artesans de les comarques gironines

Carnisseries artesananes d'arreu de les comarques gironines on es pot apendre un ofici i progressar dins de l'empresa.
 

Minerals Girona

Mineralia es dedica a l'extracció i micronització de minerals per a la indústria. És el primer productor de sulfat de bari natural de l'Estat, ocupant també les primeres posicions europees.
 

Dibosch S.L.

DIBOSCH és una empresa dedicada al sector de la higiene professional des de l’any 1991. Com a proveïdors globals i especialistes en sectors molt diversos, apliquem el nostre mètode de treball propi per tal de satisfer les necessitats específiques de cada client.
 

NOEL

Noel Alimentaria, ubicada a Sant Joan Les Fonts (La Garrotxa), és una empresa familiar de quarta generació especialitzada en la producció i la distribució de pernil cuit i curat, embotits i carns fresques tant pel mercat nacional com internacional.
 

Hostaljobs

– Selecció de personal d’hostaleria – Borsa treball pròpia. – Consultoria de cuina amb Bruno Morant – Formació & coaching...
Read More
 

Milla Masanas SLU

Des de la seva fundació el 1986, MIMASA ha ofert sempre solucions a mida per al sector de la indústria alimentària, fabricant tant maquinària de procés, com sistemes per al rentat, higienització i assecat de tot tipus d’elements de manutenció.
 

Media Markt

Comerç al por menor d'aparells electronics
 

LLAGURT

Llagurt és el nom d’una original i innovadora proposta emmarcada en el servei de la restauració, especialitzada en l’elaboració i la venda de llagurts gelats artesans i llagurt natural. Eslògan de l'empresa: El plaer saludable.
 

Carrefour

Carrefour.es es la tienda online de Centros Comerciales Carrefour. Somos especialistas en electrónica de consumo, informática, moda, deportes, electrodomésticos, juguetes etc. Contamos con más de 400.000 productos a tu servicio y cada día ampliamos un poco más el surtido de productos que ofrecemos para darte un mejor servicio.
 

Inserta empleo – Fundación ONCE

Inserta Empleo, la consultora de Recursos Humanos de la Fundació ONCE, líders en selecció de professionals amb discapacitat.
 

PdePà Bakery S.L.

Empresa que explota 7 establiments de Coffee Bakery, 3 d'ells a Girona. Els nostres planxats, crepes i gofres són coneguts a gairebé tota la ciutat. Un lloc per estar amb les seves amistats en un espai confortable i acollidor.
 

Nutri Girona Hlf

Empresa de nutrició i coaching nutricional, per tal d'aconseguir l'objectiu desitjat de benestar mitjançant pautes i seguiments personalitzats i setmanals. Treballem amb els millors productes del mercat amb el nostre eslògan de la llavor a la taula. La nostra passió es difondre e inculcar els hàbits alimentaris correctes a cada família.
 

Eurofirms

Eurofirms és una companyia de recursos humans gestionada per valors, on les persones són el centre de tot, i actuem sota un marc de transparència, responsabilitat i respecte.
 

AXXON

Axxon és una empresa especialitzada en la selecció i desenvolupament de persones en les organitzacions.
 

Marlex

Empresa gironina que actuem a tota Catalunya, amb més de 50 oficines repartides per tot el territori, com a gestors de treball temporal i com a consultora de selecció de personal.
 

RESTAURANT CAN GENERAL

Restaurant familiar de cuina casolana i de mercat. Ofertes Laborals: Cambrer/a Ajudant/a de cuina    
 

Consum S. Coop Valenciana

CONSUM es una cooperativa, integrada por socios trabajadores y consumidores, que desarrolla su actividad en el sector de la distribución comercial, a través de los supermercados Consum,
 

Fundació Salut Empordà

Entitat proveidora de serveis de salut a l'Alt Empordà