28
jul.

La 8a edició de TreballemGi se celebrarà el 23 de novembre a Girona

El proper 23 de novembre de 2022 de 9 h a 14 h tindrà lloc la 8a edició de la Fira d’Ocupació TreballemGi, un esdeveniment dedicat a la inserció laboral dels joves que se celebrarà a l’Auditori – Palau de Congressos de Girona. Les inscripcions i el seguiment de les conferències es podran fer virtualment, donant un caràcter híbrid a la fira.

La Fira està organitzada per la Cambra de Comerç de Girona en el marc del Programa PICE i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona, el Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, i la Universitat de Girona, i està finançada pel Fons Social Europeu, el Ministerio de Empleo en el marc del Programa Operativo de Empleo Juvenil i les Cambres de Comerç. La darrera edició va tenir lloc el mes de maig passat, i hi van participar mes de 589 inscrits i comptava amb 490 ofertes de feina de 72 empreses participants.

Durant l’esdeveniment, els joves inscrits podran conèixer les empreses participants, així com apuntar-se a les ofertes de feina i fer entrevistes laborals.

També durant tot el dia les empreses participants podran accedir a les sessions informatives sobre els ajuts a la contractació del PICE i els ajuts a la contractació del SOC. Durant aquest anys d’execució del programa PICE d’ocupació juvenil per part de la Cambra de Comerç de Girona, han passat 5.388 joves que han participat als seus tallers i formacions.

En quant a les ofertes laborals, els joves podran trobar-hi nombroses ofertes de treball corresponents als perfils laborals que es publiquen.

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.