21
març

La VII edició de TreballemGi se celebrarà el proper 4 de maig en format virtual

El proper dimecres 4 de maig de 2022 de  9 a 18 h tindrà lloc la 7a edició de la Fira d’Ocupació Juvenil TreballemGi, un esdeveniment dedicat a la inserció laboral dels joves que, per tercera vegada, es realitzarà en format de fira virtual.

Durant tot el dia, els joves inscrits podran conèixer les empreses participants, així com apuntar-se a les ofertes de feina i fer entrevistes laborals.

També durant tot el dia les empreses participants podran accedir a les sessions informatives sobre els ajuts a la contractació del PICE i els ajuts a la contractació del SOC. Durant aquest anys d’execució del programa PICE d’ocupació juvenil per part de la Cambra de Comerç de Girona, han passat 4.888 joves que han participat als seus tallers i formacions.

En quant a les ofertes laborals, els joves podran trobar-hi nombroses ofertes de treball corresponents als perfils laborals que es publiquen..

A la darrera edició, també en format virtual degut a les restriccions Covid, hi van participar 558 inscrits i hi van haver 287 ofertes de feina que van oferir 53 empreses participants. En aquest enllaç podeu veure un vídeo resum de l’anterior edició.

Cal recordar que les edicions anteriors es van poder celebrar en format presencial, l’any 2018 a Girona, a Blanes, Figueres i l’any 2019 a Girona. En aquestes edicions presencials es va comptar amb més de 2.428 assistents, 184 empreses amb 498 ofertes.

La Fira està organitzada per la Cambra de Comerç de Girona en el marc del Programa PICE, i compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya, la Universitat de Girona i del Servei d’Ocupació de Catalunya, i està finançada pel Fons Social Europeu, el Ministerio de Empleo en el marc del Programa Operativo de Empleo Juvenil i les Cambres de Comerç.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.