11
des.

La fira d’ocupació TreballemGi supera les expectatives amb 542 inscrits i 176 ofertes de feina de 36 empreses

Vídeo de benvinguda i inauguració de la fira virtual del president Jaume Fàbrega

S’ha celebrat la 5a edició de la fira d’ocupació juvenil, TreballemGI, en aquesta edició en format virtual. La Fira ha superat les expectatives amb 542 inscrits i 176 ofertes de feina de 36 empreses. I ha tingut 114.336 visites..

Les quatre edicions precedents a Girona (2), Figueres i Blanes van tenir més de 2.000 assistents, hi van participar 148 empreses i es van oferir 322 ofertes de feina.

L’esdeveniment dedicat a la inserció laboral dels joves ha estat organitzat per la Cambra de Comerç de Girona amb la col·laboració de la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Girona, la Universitat de Girona i del Servei d’Ocupació de Catalunya.

L’objectiu de la Fira Virtual TreballemGi és ajudar a la inserció i orientació dels joves, facilitant-los el contacte amb empreses i entitats que estan interessades en incorporar joves. Els joves que hi han assistit virtualment hi han trobat un espai amb empreses de sectors com els serveis, la indústria, la hostaleria, la logística, l’alimentació o el tercer sector interessades en la contractació de personal.

L’espai ha permès als joves assistents participar en diferents tallers ocupacionals i consultar prop de 180 ofertes de treball en diversos àmbits professionals. Hi han participat 36 empreses que han ofert 176 ofertes de feina en total.

Èxit de les fires precedents

TreballemGi comptava ja amb l’èxit de les quatre edicions precedents, celebrades a Girona el 2018, i a Blanes, Figueres i Girona el 2019. A les 4 fires hi han passat un total de 2.145 assistents, hi han participat 148 empreses, que han ofert 322 col·locacions, i s’han celebrat 3.247 entrevistes de feina.

Ajuts a la contractació de 4.950 €

A la Fira també s’ha informat dels ajuts destinats a fomentar la creació de llocs de treball per a la contractació de joves beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. En cas que durant la fira s’hagi realitzat una contractació de sis mesos a jornada completa l’empresa es podrà beneficiar d’un ajut de 4.950 euros.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.