3
abr.

Més de quaranta empreses seleccionaran joves a la Fira d’Ocupació TreballemGi la Selva

El proper dijous 11 d’abril Blanes acollirà la Fira d’Ocupació Juvenil, TreballemGi, dedicada a la inserció laboral dels joves, que està organitzada per la Cambra de Comerç de Girona i compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Blanes, Lloret de Mar, Arbúcies, Sant Hilari Sacalm, Maçanet de la Selva, Santa Coloma de Farners, el Consell Comarcal de la Selva i el Sevei d’Ocupació de Catalunya.

L’objectiu d’aquesta nova iniciativa és permetre que les empreses i entitats locals amb necessitat d’incorporar joves puguin fer-ho, i d’altra banda ajudar a la inserció i orientació dels joves sobre com cercar i aconseguir feina. Els joves que hi assisteixin hi trobaran un espai amb empreses de sectors com els serveis, la indústria, la hostaleria, la logística, l’alimentació o el tercer sector  interessades en la contractació de personal. En cas que durant la fira es lligui un contracte de sis mesos a jornada completa l’empresa es podrà beneficiar d’ajuts.

L’espai permetrà als joves assistents consultar més de vuitanta llocs de treball diferents oferts per les més de quaranta empreses i empreses de treball temporal que hi participen i presentar-se com a candidats.

A més d’adreçar-se directament a les empreses, els joves podran participar en cinc tallers i activitats diferents, com el de xarxes socials i elaboració de vídeo currículum per a Instagram, el d’escape room, el de cuina “Vols fer un tastet?” per conèixer els cicles formatius d’hostaleria i turisme, el d’estètica i assessoria d’imatge personal, i un de mecànica de motocicletes.

TreballemGi també comptarà amb diferents centres de formació que hi exposaran la seva oferta de formació ocupacional.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.