Programa

Programa

Dia 1
11 abr 2019

Recepció d’assistents

Recepció i inscripció dels assistents a la fira d’ocupació juvenil i a les diferents activitats que s’hi desenvoluparan.
Equip Treballemgi

Inauguració Fira TreballemGi La Selva

Parlaments a càrrec de: Domènec Espadalé, President de la Cambra de Comerç de Girona; Marta Masagué, Responsable del servei d'atenció i suport als joves a l'àrea d'Ocupació Juvenil del Servei d'Ocupació de Catalunya; Salvador Balliu, President del Consell Comarcal de La Selva; i Mario Ros, Alcalde de Blanes
Salvador Balliu
Mario Ros
Domènec Espadalé

Ajudes a la Contractació

Ajuts destinats a fomentar la creació de llocs de treball mitjançant ajuts a les empreses per a la contractació de joves beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
Equip Treballemgi

Inscripcions a Garantia Juvenil

Inscripcions a Programa de Garantia Juvenil
Equip Treballemgi

Zona Empreses

Els joves assistents a la Fira podran presentar el seu CV a les diferents empreses, consultar els llocs de treball oferts i presentar-se com a candidat a ocupar algun dels llocs de treball.
Equip Treballemgi

Zona Formació

Informació de l’oferta formativa del Programa PICE per a joves de 16 a 29 anys i altres ofertes formatives de la comarca.
Equip Treballemgi

Taller Xarxes Socials – Vídeo currículum per a Instagram

Acompanyament de processos d’orientació i inserció sociolaboral a través de l’ús de l’audiovisual i xarxes socials per a la millora de l’ocupabilitat. Identificació i desenvolupament d’orientació de competències transversals del demandants d’ocupació mitjançant una cápsula formativa de curta durada. Crearem el nostre currículum i el penjarem a instagram. Sessions a les 9:30, 10:30, 11:30 i 12:30 hores.
Iván Lara

Taller Cuina – Vols fer un tastet? Vine a conèixer els cicles formatius que impartim de la família d’Hostaleria i turisme.

Les empreses del sector turístic de la Costa Brava Sud busquen joves qualificats per oferir un servei de qualitat i per poder distingir-se de la resta d’establiments. La demanda de professionals d’aquest sector augmenta contínuament, tant a nivell de titulacions de grau superior, com de grau mitjà. Des del l’Institut Ramon Coll i Rodés de Lloret de Mar, es treballa per la professionalització d’aquests oficis atenent aquesta demanda del sector. Farem un taller on es coordinen a la vegada el servei, la gastronomia i la pastisseria i on podreu fer un tastet dels cicles de grau mitjà que impartim. Us...
Llegir més
Marià Casas
Marc Soy
Carles Altès
Ruben De Prado

Taller Estètica – Pautes per a l’assessoria d’imatge personal

Els assessors d’imatge ajudant als seus clients a treure el major partit de la seva imatge, per tal de donar una bona impressió tant del que li afavoreix com la manera de parlar o de comportar-se. En el taller explicarem la feina d’assessor d’imatge i us donarem petites pautes de com ho fan per tal de fer un estudi de la nostra persona ( gustos, estil…) i un anàlisi morfològic per tal de saber el que afavoreix i així guanyar seguretat , confiança i rentabilitzar la nostra imatge.   Tallers a les 9:30, 10:30, 11,30 i 12:30 hores
Rosa Delgado Guifreu
Marta Jordà Frigola

Demostracions mecànica-motocicletes

      L’Escola Tècnica Girona és un referent a les comarques de Girona en formació professional del sector de l’automoció, i és la única escola a la província de Girona on formem professionals en mecànica de competició. Una escola on lliguem estretament la formació a la competició, ja que tenim una escuderia pròpia de la qual els alumnes són els mecànics de pista. Esperem la vostre visita, i podreu veure als nostres alumnes en el seu dia a dia, desenvolupant les tasques de posada a punt i preparació de les motos de l’escuderia de competició.  
Marc Serra Simon