Taller/ demostració: Hostaleria d’alta gama. La passió pel servei

13 nov. 2019
10:00 - 11:00 - 12:00
Palau de Congressos de Girona

Taller/ demostració: Hostaleria d’alta gama. La passió pel servei

 

L’escola d’Hostaleria i Turisme de Girona  compta amb 54 anys d’experiència en formació d’hoteleria i turisme , especialitzats en tots els subsectors de l’hoteleria i turisme, i  l’escola és el referent indiscutible per a aquella població que vol esdevenir professional en aquest sector.

La formació al nostre centre dóna les aptituds necessàries per treballar en un sector que es basa en les relacions humanes i que requereix unes actituds envers els clients que permeten descobrir un món d’emocions, benestar i  felicitat. En la societat actual, la cultura del lleure, dels viatges, dels mitjans de transport i d’allotjament, de la gastronomia i dels vins, del coneixement d’altres cultures i d’altres formes de vida, es troben totalment integrats en els nostres hàbits. En definitiva, representen una manera de viure més plaent i més enriquidora culturalment i personalment.

Actualment, l’àmbit turístic i hostaler al nostre país és un dels primers sectors de l’economia que genera uns ingressos en volum de negoci que l’Estat no pot ignorar sobretot pel que representa econòmicament i laboralment, i per la importància del nombre de llocs de treball que s’ocupen.

Us convidem a participar d’aquest viatge a través dels sentits.

 

Farem tres tallers/demo : 10:00- 11.00   11.:00 a 12:00   de 12:00 a 13:00

El taller/demo d’Hostaleria el repetirem  a cada hora  i constarà de tres parts:

1 part de cocteleria creativa sense alcohol. del departament de serveis de restaurant

1 part de cuina creativa on ensenyarem a preparar uns blinis de patata i fankfurt amb caviar de ketchup

1 part de demostració de decoracions de pastissos amb cornet.

 

Després de cada taller es podran degustar les elaboracions fetes.