Andreu Hervàs

Risoterapia

Andreu Hervàs

Risoterapia

Biografia

Andreu Hervàs, director i co-fundador del centre Salut Intel•ligent.  (escola pionera a nivell nacional de Teràpia i Dinàmica del Riure) des de 1995. Des d’aquesta mateixa data és coordinador general  i formador del curs intensiu de formació de monitors de Dinàmica i Teràpia del Riure i coordinador de la resta d’activitats i cursos que s’ imparteixen al centre-escola Salut Intel·ligent.

A més és risòleg, instructor, monitor i facilitador de Dinàmica del Riure, amb més de 22 anys de experiència impartint talleres seminaris, convivències, intensius i sessions de Dinàmica i Teràpia del Riure per a joves i adults a diferents universitats, associacions culturals, associacions professionals , empresarials i sindicals, centres cívics, centres de formació, centres de recuperació, instituts, centres geriàtrics, institucions, empreses públiques i privades de tota Espanya i també multinacionals de diferents àmbits.

També està diplomat como Líder Certificat i Facilitador de Ioga del Riure pel Dr. Kataria’s Laughter Yoga Internacional (novembre de 2005) i va ser vicepresident de l’Organització Mundial del Riure.

Tots els esdeveniments per Andreu Hervàs