25
nov.

TreballemGi bat rècord d’assistència presencial i arriba a les 2.057 entrevistes de feina

VEURE VÍDEO RESUM

VEURE MEMÒRIA 8a edició

El dimecres 23 de novembre de manera presencial i fins a les 18h online, va tenir lloc la 8a edició de la Fira d’Ocupació TreballemGi, un esdeveniment dedicat a la inserció laboral que es va celebrar, amb un gran èxit d’assistència, a l’Auditori – Palau de Congressos de Girona. Amb 430 ofertes de feina, de 58 empreses participants i hi ha hagut 616 inscrits i 448 visitants. En total s’han realitzat 2.057 entrevistes de feina.

Estem molt satisfet del ressò que ha tingut la fira, del gran nombres d’assistents i de les possibilitats que hem ofert per tal de conciliar les ofertes de feina de les empreses amb les persones que busquen un lloc de treball”, ha explicat Jaume Fàbrega, president de la Cambra de Comerç de Girona durant la presentació de la Fira. “Hem hagut de dir que no a algunes empreses que s’han apuntat a darrera hora perquè teníem tot l’aforament complet”, ha dit Cristina Cots, cap de l’àrea de Formació de la Cambra.

Jordi Camps, diputat de Promoció Econòmica de la Diputació de Girona, ha explicat a la inauguració que “a l’octubre la taxa d’atur a la demarcació era del 8,9%. Hi ha un repunt de recuperació, però no hem d’abaixar la guàrdia. Aquesta fira estimula les empreses a tenir contacte directe amb persones que es poden ajustar al que necessitin».

Les inscripcions i el seguiment de les conferències també s’ha pogut fer virtualment, donant el caràcter híbrid a la fira. Els inscrits han pogut entrevistar-se amb les empreses participants.

Les empreses participants han pogut accedir també a les sessions informatives sobre els ajuts a la contractació del PICE. Durant els darrers anys d’execució del programa PICE d’ocupació juvenil per part de la Cambra de Comerç de Girona, un total de 6.988 joves han participat als seus tallers i formacions.

A la fira s’han presentat perfils molt diversos, des d’ajudants de cuina, mecànics o enginyers.

La Fira està organitzada per la Cambra de Comerç de Girona en el marc del Programa PICE i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona, el Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, i la Universitat de Girona, i està finançada pel Fons Social Europeu, el Ministerio de Empleo en el marc del Programa Operativo de Empleo Juvenil i les Cambres de Comerç. La darrera edició va tenir lloc el mes de maig passat en format virtual.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.