TreballemGi de La Selva, a Blanes

14
febr.

TreballemGi de La Selva, és celebrarà a Blanes l’11 d’abril

Blanes acollirà la Fira d’Ocupació Juvenil, TreballemGi, dedicada a la inserció laboral dels joves, que està organitzada per la Cambra de Comerç de Girona i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes.

L’objectiu d’aquesta nova iniciativa, que es celebrarà el proper 11 d’abril a Blanes, és permetre que les empreses i entitats locals amb necessitat d’incorporar joves puguin fer-ho, i d’altra banda ajudar a la inserció i orientació dels joves sobre com cercar i aconseguir feina. Els joves que hi assisteixin hi trobaran un espai amb empreses de sectors com els serveis, la indústria, la hostaleria o l’alimentació interessades en la contractació de personal. En cas que durant la fira es lligui un contracte de sis mesos a jornada completa l’empresa es podrà beneficiar d’ajuts.

L’espai permetrà als joves assistents consultar els llocs de treball oferts per les empreses que hi participen i presentar-se com a candidats. A petició de les empreses, la Fira s’obrirà també a altres perfils de joves de qualsevol nivell de formació, tot i que no encaixin en el marc dels sistema de Garantia Juvenil.

A més d’adreçar-se directament a les empreses, els joves podran participar a diferents tallers i activitats, com el de manteniment de bicicletes, assessorament en imatge personal i estètica, habilitats personals i recerca de feina, descoberta d’habilitats mitjançant un joc d’scape room, i elaboració de vídeocurrículum.

TreballeGi també comptarà amb diferents experts en orientació ocupacional que ajudaran els joves en la millora de la seva ocupabilitat mitjançant tallers pràctics per a l’elaboració de currículums i marca personal. També s’ocuparan de posar en contacte les empreses participants amb els perfils que solen contractar i informaran de la realització de programes especialitzats de formació amb sortides laborals.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.