Més de 30 empreses a TreballemGi

Ofertarà més de cinquanta perfils laborals
12
març

TreballemGi supera les previsions a l’Alt Empordà i comptarà amb més de trenta empreses interessades en incorporar joves

El dijous 28 de març Figueres serà seu d’un certamen d’ocupació per a joves de 16 a 29 anys

La primera edició de TreballemGi Alt Empordà comptarà amb la participació de més de trenta empreses, que ofereixen més de seixanta perfils laborals diferents

El Convent dels Caputxins de Figueres acollirà el dijous 28 de març, en horari de 9 a 14 h., la Fira d’Ocupació TreballemGi, dedicada a la inserció laboral dels joves, que està organitzada per la Cambra de Comerç de Girona i compta amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i dels ajuntaments de Figueres, Roses, Castelló d’Empúries i Vilafant.

La Fira serà inaugurada per Jordi Masquef, alcalde de Figueres, Domènec Espadalé, president de la Cambra de Comerç de Girona, Manel Toro, conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, i Glòria Parpal, directora de l’Oficina de Treball de Figueres.

A TreballemGi hi participen empreses de sectors tant diversos i representatius de les comarques gironines com el sociosanitari, comerç, construcció, turisme, assegurances… A la Fira, diferents empreses hi reclutaran més de seixanta perfils laborals diferents. Entre les empreses s’hi troben Aldi Supermercats, Artris Serveis Socials, Big Bang Figueres, Boats Mediterrani, Càmping Punta Milà – Càmping Sant Pol, Carrefour Centres Comercials, Clean Deal, Condis Supermercats, Construccions Metàliques Espolla, Decathlon, Fundació Privada Hospital Santa Llúcia, Fundació Salut Empordà, Fundesplai, Gastrònoms, Hotel San Carlos, Hotel Torremirona, Limpio, Mapfre, Marlex, Mercadona, Park Acuatic de Roses, Punto 21, Randstad, Residència Europalau, Residència Pi i Sunyer, Rutac – Rutes Turístiques i d’Aventura Catalunya, SERSA, Sidreria Txots, i Unió d’Empresaris de la Construcció.

L’objectiu de TreballemGi és permetre que les empreses i entitats locals amb necessitat d’incorporar joves puguin fer-ho, i d’altra banda ajudar a la inserció i orientació dels joves sobre com cercar i assolir feina.

La Fira comptarà amb tres espais, un d’ells amb l’oferta formativa del Programa PICE per a joves de 16 a 29 anys i altres ofertes formatives de la comarca. Els assistents a TreballemGi podran conèixer els programes de formació de CESI Alta Formació, Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà, Fundació Altem, Fundació Clerch i Nicolau, Fundació Drissa, IDFO Figueres, Pivot Point Figueres, SERSA Formació, Sistemes Informàtics Icon, i Unió d’Empresaris de la Construcció Formació.

A la zona d’empreses els assistents podran presentar el seu currículum a les diferents empreses, consultar els llocs de treball oferts i presentar-se com a candidat a ocupar algun dels llocs de treball. Finalment, a la zona tallers els joves podran participar en tallers de imatge personal, risoteràpia i en un escape room.

A la Fira també s’hi explicaran quins són els ajuts destinats a fomentar la creació de llocs de treball per a la contractació de joves beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Els joves que ho vulguin, poden consultar les ofertes laborals, les empreses participants i el programa d’activitats a la web www.treballemgi.cat/altemporda, on també podran inscriure’s com a participants a Fira o aspirants a alguna de les ofertes.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.