|

Tallers Fira Virtual

Dia 1
16 des. 2020

TALLER – El meu podi competencial: fent brillar els meus punts forts

Conèixer el nostre valor afegit i identificar quina és la nostra millor versió Generem benestar propi i podem, així, interactuar amb l’entorn de forma més autentica i positiva. Incrementem el nivell d’autoestima i valoració personal. Obtenim més seguretat i claredat d’idees per gestionar les pròpies accions.  
Jordi Esqué i Forés

TALLER – Claus per fer un bon currículum i carta de presentació

En aquest taller pretenem donar-te les eines bàsiques per actualitzar el teu currículum, dissenyar una carta de presentació i donar-te la seguretat que es corresponen a les teves expectatives. El meu currículum és efectiu? Cal fer carta de presentació? Quin model he d’utilitzar? Suggeriments pel disseny del currículum i la carta de presentació

TALLER – Com superar una entrevista de feina amb èxit

Què has de dir, com ho has de dir, com t’has de presentar, què has de preguntar… L’objectiu d’aquest taller és que en la teva propera entrevista de treball, tinguis la seguretat necessària per tal que puguin valorar els teus talents de manera objectiva. Com m’he de preparar per una entrevista de treball. Tipus d’entrevistes i d’entrevistadors/es. La dinàmica de grup en el procés de selecció.

TALLER – Elevator pitch: el teu minut de glòria

Prendre consciencia que la feina comença per crear el millor context. La comunicació. Connectar amb tu mateix/a per definir el que vols oferir. Conèixer els teus recursos corporals, emocionals i verbals. Construir converses de qualitat.
Jordi Esqué i Forés

TALLER – Kit de gestió en temps d’incertesa

Identificar recursos amb els que puc comptar i recursos davant la por: Connectar amb tu mateix/a per identificar els propis recursos. Orientar els esforços en allò que controlo. Adquirir eines de gestió emocional
Jordi Esqué i Forés